Начало За нас Филми Клипове Контакти English
ЧОУ с изучаване на английски език
Детска градина
Английска и немска гимназия
Професионална гимназия
Европейски колеж по туризъм
Обучение в чужбина
Изложение "Образование"

Училища "Меридиан 22" ще вземат участие в дванадесетото международно изложение "Образование", което се организира от 6 до 8 март 2009 в НДК, София. Изложението събира на едно място известни и авторитетни висши учебни заведения, училища и други образователни институции.
Традиционно и тази година изложението ще бъде открито от ученици от ЧОУ и ЧЕГ "Меридиан 22".

Международното изложение “ОБРАЗОВАНИЕ”е най-големият образователен форум в София, който обединява 3 паралелни специализирани изложения. Изложенията се провеждат в зали 8 и 9 на петия етаж в Националния дворец на културата.

Изложението се организира със съдействието на Министерството на образованието и науката, Софийска голяма община, Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет.

В изложенията участват държавни и частни учебни заведения: основни и средни училища, профилирани и професионални гимназии, колежи и университети от България и чужбина.

За кандидат-студентите се организира СТУДЕНТСКА БОРСА, а за завършващите студенти – ТРУДОВА БОРСА.

Специално място имат и професионалните учебни центрове, лицензирани от Националната агенция за професионално образование и обучение към Министерски съвет. Те предлагат различни курсове за професионало израстване, квалификация и преквалификация.

Всички участници в изложеннето ще бъдат включени в каталог, който ще бъде поместен и на интернет страницата на изложение “Образование”.

Програмата, съпътстваща изложението, включва дискусии, семинари, конкурси и културни изяви на участниците в изложението.

За повече информация относно ХІІ-то международно изложение "Образование", моля посетете http://www.meridian22.bg/index_a.html

ФОТОГАЛЕРИЯ

откриване 2008 >>
участие на училища "Меридиан 22" >>

©2005 - Меридиан 22 ООД - Всички права запазени!